Четвер, 25.04.2024, 20:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Білогірська районна централізована бібліотечна система

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Статистика


Головна » 2015 » Грудень » 23 » День Святого Миколая
14:56
День Святого Миколая

Святий отче, Миколай !

Мою хату не минай!

Подаруй мені потіху

І торбинку повну сміху

І здоров’я для родини

Красну долю для Вкраїни!

     Немає на землі душі, яка б не горнулася до Святого Миколая. Ми звертаємося до нього зі своїми потребами, проханнями, бо знаємо, що він може подати нам руку допомоги. Своїми молитвами до Бога Святий Миколай утихомирює бурі на морі, рятує хворих, він нікому не відмовляє у пораді та дарує втіху.

   Кожна дитина з нетерпінням чекає на цей день, бо Миколай - чудотворець піклується про дітей, направляє їх на праведну дорогу. День Святого Миколая – це веселе народне свято. Діти пишуть листи до Святого, де описують, як добре вони себе поводили, що зробили хорошого за рік, розповідають про свої мрії та побажання. Ось і до учнів – читачів 3-го Б класу, класовод Ковальська В.В  завітав Святий Миколай на родинне свято “Іде з янголом  ясненьким Святий Миколай”, яке відбулося у районній бібліотеці для дітей. Свято відкрила заступник  директора по роботі з дітьми Скороход Л.А. На свято завітали мами, тати, братики і сестрички, бабусі. Від батьківського комітету роздав подаруночки Миколай. Добрими та теплими словами звернулась до всіх присутніх на святі завідувач сектором культури та релігій Дзицюк А.М. на закінчення зустрічі всі присутні заспівали пісню “Ой хто,хто Миколая любить! ”

Особливо приємно було отримати в день Миколая подарунки від Аграрної партії, які вручив дітям представник партії Лосовський В. А. та привітав усіх присутніх зі святом.    Хочеться висловити щиру подяку від батьків, дітей та працівників дитячої бібліотеки Іващуку Сергію Петровичу (ТОВ НВА «Перлина Поділля») за підтримку та увагу і привітати його і колектив з Новорічними святами та Різдвом Хрестовим.

 

Л.А. Скороход

Заступник директора по роботі з дітьми

Білогірської РЦБС

Переглядів: 393 | Додав: Іванівна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
  •    
       

                


  • БІЙ ПІД КРУТАМИ


    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz