Четвер, 25.04.2024, 07:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Білогірська районна централізована бібліотечна система

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Статистика


Головна » 2016 » Лютий » 5 » Ювіляр Петро Іванович Палійчук
15:22
Ювіляр Петро Іванович Палійчук

Здається мені, що по-справжньому щаслива та людина, котра зуміла жити так, щоб заслужити шану і повагу людей, котрі оточують, котра своєю чесною і важкою працею вносила свій вклад у розвиток рідного куточка землі, котра у свій 90 день народження зустрічає велику кількість гостей в скромній оселі і радіє, ні не численним подарункам, котрі заздалегідь приготували діти, онуки та правнуки, а увазі та турботі з боку односельчан. Отож-бо, не дарма бажають людині зустріти зимову пору свого життєвого шляху в родинному колі. Бо лише з роками приходить розуміння, що в житті цінується найбільше. А це щира усмішка, лагідне слово, терплячий погляд та гарне почуття гумору. Саме ці риси притаманні ювіляру із Сивок Петру Івановичу Палійчуку, котрий нещодавно приймав вітання з нагоди свого світлого та прекрасного ювілею.

         Петро Іванович – людина з непростою долею. Спогади про молодість – це спогади про голодомор, це спогади про жахіття війни, котра тероризувала багаті українські землі. Будучи молодим чоловіком, Петро Палійчук розумів, що має виконати свій синівський обов’язок й боронити рідну землю, родину від окупантів. Бачив те, що словами не можливо розповісти, пережив не одну смерть бойових побратимів, котрі падали бездиханні від фашистської руки. Та він мрія повернутися додому. Й стимул був найсильніший. «Я не хотів, щоб мама плакала», – пригадує свої тодішні переживання ветеран.

         В день ювілею сльози на очах уже в самого Петра Івановича. За плечима довга життєва дорога, яку гідно пройшов із своєю другою половинкою, дружиною Лізою Данилівною. ( Вона, до –речі, ювілей до себе на гостину чекає уже в наступному році). Й сьогодні подружжя один в одному знаходять розраду та підтримку. А хіба більшого для щастя треба?

         Окрім привітань від рідних, до Петра Івановича завітав Василь Іванюк, голова Сивківської сільської ради, котрий бажав шанованій у селі людині здоровя, мирного неба над головою, довголіття, щоб зустрів чоловік ще й сторічний день народження.

         Приємно було родині зустрічати й інших гостей. Володимир Бондарук, виконавчий директор ТОВ НВА «Перлина Поділля», продовжив вітальну естафету та передав імениннику подарунок.

         Також вітання Петро Іванович приймав від П.М.Лукацького, котрий наразі представляє «Білогірський край».

         Також ювіляра вітали працівники культури Наталія Руда та Ольга Томашук разом з дитячим колективом щирими словами, задушевними та веселими піснями. Й спільними зусиллями подарували Петру Івановичу Палійчуку гарний настрій та ще один незабутній день народження.

         А.ДЗИЦЮК.

 

Переглядів: 770 | Додав: Іванівна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту
  •    
       

                


  • БІЙ ПІД КРУТАМИ


    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz