П`ятниця, 26.04.2024, 07:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Білогірська районна централізована бібліотечна система

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Статистика


Головна » 2016 » Квітень » 28 » Літературний фаетон “Казка стукає у двері”
09:31
Літературний фаетон “Казка стукає у двері”

Найпоширенішим видом усної народної творчості є казка. З нею ми зустрічаємось на кожному кроці, починаючи з раннього дитинства. Казка увібрала в себе народну мудрість і життєвий досвід. Діти дуже люблять слухати казки, а дорослі з великим задоволенням розповідають, читають їх дітям. Казка жила, живе і буде вічно жити. Вона буде існувати стільки, скільки будуть жити люди. Казка буває сумна і весела, вона навчає нас розуму, висміює ледачих і хвальків. Дарує щедрість, багатство добрим людям. Такими словами зуст ріла учнів 2-А класу класний керівник Васюк В.М та учнів 2-Б класу – класний керівник Смольська Н.В – бібліотекар районної дитячої бібліотеки Басюк Р.В. і запросила всіх знову побувати у казці. Ще раз перегорнути сторінки улюблених книжок, зустрітися з улюбленими героями і, звичайно, побачити, як у котрий раз добро перемагає зло. Що не кажіть, а казка це найкраща книжка в світі. Ось так розпочався літературний фаетон” Казка стукає у двері”. Хороша погода та цікаві вікторини налаштували школярів на добрий гумор та веселий настрій. Уважно діти вислухали історію однієї Книжки, яка шукає друзів та жваво обговорювали і поєднували почуте із своїми думками, мріями та побажаннями. Листоноша приніс на зустріч казкову пошту” Чарівна скринька”, “До казки підказки”, “Словечко до словечка”, яку Казколюбчики та Казкознайчики залюбки відгадували: загадки, міні -вікторини,конкурси про казкових героїв та допомагали їм потрапити у свої домівки.

    А ще діти здійснили своєрідну мандрівку та знайомство з виставкою “Нові імена, нові твори”,з яскравими, цікавими, корисними, іменними книгами, таких авторів як Поклад Н. , Бойко Г. , Андрусяк І. , Радушинська О. , Воронько П., Забіла Н та інші.

Одержавши потужний заряд енергії та гарного настрою від спілкування з книгою-казкою читачі- книголюби пообіцяли бути любителями та активними читачами дитячої бібліотеки.

Книга-найбільше диво на Землі

Із книгою і словом поріднися,

Хай буде книга – твій насущий хліб.

Тож зачерпни із неї і напийся

Снаги, що в серці залишає слід.

Переглядів: 353 | Додав: Іванівна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
  •    
       

                


  • БІЙ ПІД КРУТАМИ


    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz