П`ятниця, 03.05.2024, 06:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Білогірська районна централізована бібліотечна система

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Статистика


Головна » 2015 » Травень » 18 » відзначали 70-річчя з Дня Великої Перемоги
11:04
відзначали 70-річчя з Дня Великої Перемоги

     

Чимало свят дарує нам весна,

Як в рідний дім повернення з дороги

Та є найбільш хвилюючим для нас

Величне свято Перемоги.

Це свято не затьмариться в віках

В цей день нестимуть люди завжди квіти,

Не обміліє пам`яті ріка –

В серцях нащадків буде жити.

  В Україні широко відзначали 70-річчя з дня Великої Перемоги над фашизмом, проходили паради в обласних центрах, в містах і селах.

       Відбувались зустрічі з Ветеранами війни, учасниками війни та дітьми війни. Ось і в  стінах нашої Білогірської районної дитячої бібліотеки 13 травня  відбулася зустріч учнів-користувачів 3-Б, класовод  Мисюк О. М. із дітьми війни, на дитячі роки яких припало це лихоліття.

      З великою увагою дітки слухали розповідь Манчук Валентини Андріївни про життя своєї мами і батька яких німці вивезли на примусові роботи до Німеччини і про своє народження та поневіряння під час війни на території Німеччини. Зацікавлено розповідала Валентина Андріївна про свою поїздку до Німеччини, яку організував фонд «Взаєморозуміння і примирення», що знаходиться в м.Київ, про свої важкі і приємні враження, про своє теперішнє життя і працю, яке пов’язане із книгою і друкованою продукцією, з дорослими та дітьми.

     Своїми спогадами поділилася Бурко Надія Степанівна, якій виповнилось всього дев`ять рочків, як почалась війна. З глибоким хвилюванням Надія Степанівна розповіла як жили німці у їхній хаті, як заставляли діток працювати, про лінію фронту, яка проходила за їхнім селом, про партизанів, про вбитих та поранених солдатів.

      Поділився своїми спогадами та побажаннями для діток голова ветеранської партії Максимчук Микола Данилович, який подякував учням та класному керівникові 3-Б класу за їх посильний внесок в закінчення теперішнього конфлікту, який відбувається зараз на Сході.

       Діти підготували концертну програму  в якій згадали  Велику Перемогу, нашу неньку Україну, нашу рідну мову і  теперішні криваві події. Запаливши свічку, пом`янули  хвилиною мовчання загиблих під час війни та в зоні АТО, вручили запрошеним квіти.

      Бібліотекар Басюк Р. В. ознайомила читачів із виставкою дитячих малюнків, присвячених 70-ччю Перемоги «Намалюй травень, намалюй перемогу», з книжково-ілюстративною виставкою «Великий героїзм», де представлена література про Героїв Радянського союзу наших земляків, про дітей-героїв.


 

Переглядів: 402 | Додав: Іванівна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  •    
       

                


  • БІЙ ПІД КРУТАМИ


    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz